Få vita tänder – Så här gör man

Få vita tänder vill väl alla, och som tur är så är det en enkel match om man väl bestämmer sig för att testa. Tandblekning hemma är enkelt och för att få vita tänder räcker det att beställa ett tandblekningskit och använda det några gånger. Man märker stor skillnad och varför skulle man inte vilja få vita tänder?

Varför bleker vi tänderna?

Vi reder ut…

Få vita tänder vill vi alla. Ta en sekund ta en titt på alla dessa vackra människor där uppe i modetidningar och på TV. Vad som slår du dem lysande leenden-blänkande vita tänder. Gnistrande vita tänder sända ut ett budskap om stor friskvård och bra grooming. De har också få dig att se ungdomlig och rolig att prata med.

Gulnade missfärgade tänder har varit en källa till oro genom århundraden. Människor har ofta önskat få vita tänder. Tidiga försök har gjorts i denna riktning i 2000BC av egyptierna. De utnyttjade pulveriserad pimpsten och vinäger och borstade på Chewsticks gjort vanligen av Neem och andra läkemedel skäller av trä. De allra första “professionella” tand whiteners var frisörer! Omkring ett sekel sedan, 1884, var Väteperoxid inledande erkänns som ett säkert sätt att bleka tänderna.

Det är lätt att få vita tänder. Dessa dagar tandblekning är en exakt expert förfarande guidade och med hjälp av tandläkaren. Tekniken används för blekning tänder är av flera sätt men den främsta agenten är fortfarande väteperoxid i koncentration på 5-50%. Förmodligen den viktigaste komponenten i en effektiv tandblekning är att fastställa orsaken till missfärgning. Varför tänder blir missfärgade?

Att få vita tänder kräver en del arbete. Med tiden sker det en naturlig utveckling av pigment som oftast är gul eller orange i livsmedel som gurkmeja och viner. Livsmedelsfärgämne produkter också lägga till frågan. Om de naturliga tandens yta är inte särskilt smidig, dessa fläckar brukar samlas mycket snabbt.

Vid andra tillfällen till arten av emalj kan vara av en grov textur eller har några missbildningar. Skador på tänderna är också mycket vanliga. När en tand är skadad, missfärgar blodproppar inne i tanden och exakt samma.

Tanden kan sedan visas brun eller grå. Livsstil spelar också en roll. Rökning, kaffe och te tänder avtryckaren för att mörkare. Om du tar medicin för en kronisk wellness problem under längre tid tänderna kunde ändra färg. Åldrandet slits emaljen, vilket gör den tunnare och mycket mer brunt.

Oavsett orsak, erbjuder modern tandvård i dag ett antal rutiner för att nästan alla som vill få vita tänder, enkelt och framgångsrikt.

Tandblekning hos tandläkare: Den tandläkarens processen, även känd som “Power Blekning”, använder en metod som kan minska den tänder på kliniken i en timme. Om fläckar är mörkare, kanske 2-3 pass krävas.

En koncentration av 30-50% väteperoxid och även processen påskyndas av högre energi-ljus eller laser. Förfarandet för blekning är ett lätt oxidation reaktion där det färgade organiska molekyler i tänderna förlorar sin färg helt enkelt eftersom deras bindningar bryts i processen.

Användningen av ljus inom tandkliniken påskyndar förfarandet. Den senaste och kanske förmodligen den mest lovande, helt enkelt därför det lovar omedelbar och långvarig resultat har nu fokuserat på den patenterade “Brite Smile”.

Brite Smile Expert tandblekning system har fått namnet till “Tandvård Dagens 15: e årliga listan över ledande 100 nya varor inom tandvården. Den metod som tar 1 timme att slutföra upptäckte i genomsnitt 5-6 nyanser ljusare än den ursprungliga färgen.

BriteSmile pionjärer dagens tandblekning metoder genom spetsen ett genombrott patenterad blå-ljus teknik som heter BriteSmile Whitening System. Vår state-of-the-art BriteSmile Whitening metoden är snabb, effektiv och försiktigt ger en naturligt strålande leende. Tänk på detta, på så lite som 1 timme, kan en expert

BriteSmile Tandblekning erfarenhet ger en lysande och hälsosam leende som varar i flera år. Nu är genombrott.
Efter 1,50,000 blekning förfaranden de har utvecklat systemet så lämpligt för personer från 14 år och uppåt. Man har upptäckt att vara säkra och effektiva och de mest populära idag.

Hem blekning: Detta är en mycket populär men långsammare teknik ljusare dina tänder. Det kan ta 4-6 veckor och kan behöva upprepas. En apparat görs inom kliniken-Det här är en tunn plast splint. Skenan eller en bricka, som det kallas, är fylld med blekt gel och slitna natten.

Det finns alternativ för att bära den i ett par timmar under dagen eller över natten. Ju längre kontakt av tänderna med gelen desto snabbare åtgärder. Den gel som används är karbamidperoxid som möjliggör långsam frisättning av väteperoxid, det blekmedel på tänderna. Detta fungerar bäst för personer som har missfärgade tänder.

De färgade ämnen i tanden som får mest lätt blekt eller lättad är gul, orange eller bruna fläckar.

Det är viktigt att förstå att orsak och typ av din missfärgade tand fastställer resultatet. Ibland Power Blekning inom kontoret måste kombineras med Home blekning. Mellan dessa sessioner, underhåll och uppföljning kan vara nödvändig.

Tanden vitmedel nu finns tillgängliga är absolut säker när övervakas av tandläkaren. Ibland kan du uppleva en tillfällig känslighet för temperaturförändringar och irritation på tandköttet. Alla dessa bär-off inom en vecka.

Oavsett vilken metod du följer är resultatet verkligen ett löfte om en mycket mer självsäker dig. Det är du värd!