Tandblekningspenna – Resultat redan efter första blekningen!

En tandblekningpenna kan vara en av de smidigaste verktygen för tandblekning. Det finns många sätt att bleka tänderna och de flesta av dem kostar tusentals kronor, dock inte om du klickar på någon av vära samarbetspartners. Hos de får du enbart de bästa tandblekningspennorna till absolut bästa pris och med nöjd-kund-garanti.

 

 

Tandblekningspennor och hur dom fungerar

Vi reder ut…

Tandblekningspennor är ett effektivt sätt att bleka missfärgade tänder, så dom matchar dina övriga tänder. Det är enkelt att använda och är även mycket bekvämt just eftersom den kommer i form av en penna.

Du kan använda den i bilen och även på ditt kontor och du kan ta med den varsomhelst, för den kan läggas i fickan eller i handväskan.

Använda tandblekningspennan kräver ingen skena. Du kan helt enkelt applicera gelen direkt på tänderna med hjälp av pennan. Gelen kan tränga in i porerna i tänderna och lösa upp fläckarna.

Den är också utrustad med en speciell borste så man kan nå in mellan tänderna för att uppnå en enhetlig blekning. Med hjälp av tandblekningsmedlet tar det säkert och effektivt bort de fläckar på tänderna orsakade av rött vin, kaffe eller te.

Det kan göra dina tänder fyra till fem gånger vitare än tidigare beroende på kriterier som ålder, matvanor, kaffedrickande och tandgnissling.

Efter användning av tandblekningspennan, är det nödvändigt att göra följande för att bibehålla dina vita tänder:

  • Ät färsk frukt och grönsaker
  • Borsta tänderna efter varje måltid
  • Avstå från att dricka för mycket kaffe och alkohol
  • Använd ett rekommenderat munvatten
  • Använd tandtråd varje dag

Fördelar med tandblekningspennor

En fördel med tandblekningspennan är att den kan användas i nödsituationer som när man fått en missfärgning efter att ha druckit en kopp starkt kaffe eller ett glas rött vin. Om en fläck syns på tänderna så måste du göra nånting direkt.

Att få en tid hos sin tandläkare samma dag kan vara svårt. Det är också omöjligt att avstå från att prata eller le. En tandblekningspenna i fickan är till stor hjälp. Bara gå in ett badrum och applicera gelen och se fläckarna försvinna omedelbart.

Använda tandblekningspenna – enkla knep att tänka på

Först, rotera den nedre delen av pennan och försiktigt applicera gelen direkt på tänderna. Gelen kommer sedan tränga in i tänderna där fläckar har bildats. Du måste också trycka fram små mängder gel på penseln och fördela det över framtänderna.

Du kan också applicera lite på baksidan eller inre delen av dina tänder om du vill.Du kan dosera gelen med hjälp av den speciella pennspetsen. Att bli effektivare, låt gelen verka i cirka 60 sekunder och vänta i tio minuter innan du borstar tänderna eller äter eller dricker något.

Ännu en fördel med tandblekningspennan är att gelen innehåller naturliga ingredienser som pepparmint och vatten så du behöver egentligen inte att tvätta bort den.

Dessutom har du tillräckligt med gel för 25 användningar, ganska billigt jämfört med andra tandblekningsmetider som utförs av tandläkare.

Lägg till det faktum att du kan använda det i ditt eget hem. Så länge du känner till processen bakom tandblekningspennan, finns det inget att oroa sig för. Denna tandblekningsmetod kanske passar perfekt för dig. Du bör definitivt överväga att använda det om du vill ha vitare tänder.