Vita tänder snabbt – hur gör man?

 

Så gör man får att bleka tänderna…snabbt!

En stor andel personer du träffar i vårt samhälle känner sig ledsna och generade för sina leenden och anledningen är gulaktiga tänder, de vill inte visa dessa för andra så de ler inte gärna och stänger snabbt munnen.

Det skapar ett dåligt intryck, människor tar det på fel sätt att denne man / kvinna är inte social eller inte vet hur man uppför sig.

Vitare tänder eller gnistrande tänder är en stor tillgång för en persons utseende.

Vi känner oss ofta svartsjuka när vi ser några modellers tänder i någon reklam eller film, vi frågar oss själva hur de göra det, finns det någon hemlighet bakom gnistrande, bländande vita tänder?

Oroa dig inte, kan du också få det, men märk väl att du måste följa vissa riktlinjer:

 

  1. Borsta tänderna minst två gånger varje dag. Se till att tandborsten är i bra skick. Byt borsten i tid. Gamla utslitna borstar kan inte borsta bort bildandet av plackbakterier och är helt enkelt värdelösa.
  2. Det krävs en viss teknik för att borsta bra, de flesta människor är inte medvetna om det, så det är bara att fråga din tandläkare, han / hon kan berätta hur man gör. Borsta i minst 4 minuter med tillräcklig omsorg, tänka på att din borste ska nå varje hörn av dina tänder.
  3. Om du är rökare, då måste du sluta röka, annars kommer alla dina försök för att få vitare tänder att vara förgäves. Rökning ger lätt fläckar på tänderna.
  4. Borsta på morgonen när du vaknar. Detta gör att du borstar bort eventuella fläckar som något tandblekningsmedel kan ha lyft upp när du sov.